Thuis ProductenGroot formaat oplosmiddel Printer

3.2m de Printer van Groot Formaatstarjet met Dx7 Micro- Twee Piezo Drukhoofd

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)

3.2m de Printer van Groot Formaatstarjet met Dx7 Micro- Twee Piezo Drukhoofd

Van Goede Kwaliteit 3.2m de Printer van Groot Formaatstarjet met Dx7 Micro- Twee Piezo Drukhoofd Verkoop

Grote Afbeelding :  3.2m de Printer van Groot Formaatstarjet met Dx7 Micro- Twee Piezo Drukhoofd

GENEX DIGITAL CO.,LTD.

Verified Supplier

Changzhou, Jiangsu, China

Business type: Manufacturer, Distributor/Wholesaler, Exporter, Seller

Telephone : 86-519-69888668

No. 209, TaiShan Road, XinBei District, ChangZhou, JiangSu, China.

Productdetails:

Plaats van herkomst: Changzhou, Jiangsu, China
Merknaam: A-Starjet
Certificering: CE
Modelnummer: 77802L

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Verpakking Details: In Polywood met het Brutogewicht het volgende van van grootte (W x D x H) 2.92 x 0.93 x 0.73M: 380KG
Levertijd: 7 dagen
Betalingscondities: De storting van T/T 30%, zou het saldo vóór verzending moeten worden betaald
Levering vermogen: 40 sets per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Grootte van Inktdruppeltje: 1.5-21pl Modelnummer: A-Starjet 77802
Drukhoofd: twee DX7 drukhoofd Drukbreedte: 3200mm
Naam van het product: epson eco oplosbare printer Functie: Groot Formaat

 

3.2m de Printer van Groot Formaatstarjet met Dx7 Micro- Twee Piezo Drukhoofd

 

Snel Detail:

 

 

Type: flex bannerprinter

Merknaam: A-Starjet

Plaats van Oorsprong: Changzhou

Automatische Rang: Automatisch

Gebruik: digitale dubbele kanten vinylprinter

Certificatie: Ce

Voltage: AC 100-120V of 220-240V

Model: 77802

Gewicht: 380 kg

Kleur: 4 kleuren/8 kleuren

Sleutelwoord: Dubbele zijprinter

De naverkoopdienst: Ja

 

 

Beschrijving:

 

Backlit – kleur Onze Wereld

 

De printer maakt dubbele zijdruk veel gemakkelijkere wegens de unieke zelf-ontwikkelde technologie die de gebruiker het mogelijk maakt om de achterkant van media enkel zo te drukken gemakkelijk zoals normale druk. Met veelvoudige hoge precisiecamera's, het geavanceerde nieuwe algoritme op echt - tijd het volgen de berekening, neemt volkomen de baan van de achterkantdruk met de nauwkeurigheid onder millimetervervorming zelfs over binnen 3200mm drukbreedte. 

 

1.   De dubbele Zijdruk maakt Gemakkelijk

Dank aan de unieke zelf-ontwikkelde technologie, het staat gebruiker toe om op de achterkant van media enkel zo te drukken gemakkelijk zoals normale druk. En de werkelijkheid is, brengt de dubbele zijdruk onvergelijkelijke drukkwaliteit met vlak-op de micro-piezo fijne technologie van de druppeltjedruk, aan het volgende stadium van perfectie. Kon niet geloven deze overzichtstechnologie dergelijke niet te evenaren opvallende printoutkwaliteit kan bereiken, bijna 40% is de levendigere kleur met enig-zijdruk vergelijkbaar en ongeveer 30% is de levendigere kleur met overlappingsdruk vergelijkbaar, die op bijna hands-free manier van verrichting.

 

2.   Echt - tijd het Volgen & Correctie

Met veelvoudige hoge precisiecamera's, het geavanceerde nieuwe algoritme op echt - tijd het volgen de berekening, neemt volkomen de banen van de achterkantdruk met de nauwkeurigheid onder millimetervervorming zelfs over in 320cm (10.5ft) drukbreedte.

Voorts zeven kaliberbepalingsreferentiepunten op de software van de iPrintconsole voor de uiteindelijke boete - stem in elk die factoren van de drukbaan.

 

3.   Hoog rendement en Productiviteit

Het afneembare media behandelende systeem kan rond de printer als voeder en toepassing ruilen die het dubbele zijdruklicht en gemakkelijk maken.

De „tijd is geld!“ is de gulden regel aan elke drukwinkel. Met 52sqm/hr/side-druksnelheid en hoog productieopbrengstpercentage, kan a-Starjet 77802 u niet alleen de kwaliteit maar ook productiviteit brengen om de onverslaanbaar barrières te slaan.

 

       4. De kleur en de Grootte zijn van belang!

   Het is moeilijker en moeilijker om de aantrekkelijkheid van mensen in het overzees te krijgen van de reclame van tekens. Een uiteindelijk wapen om de beste drukkwaliteit op binnen/openlucht backlit teken te verstrekken die maken, zonder beperking op grootte, kleur en resolutie, zal de laatste hindernisbehoefte aan doorbraak om de aantrekkelijkheid van mensen te winnen de verbeelding van kunstontwerpers zijn.

   A-Starjet 77802 kan levendige kleur in fotokwaliteit zonder groottebeperking bij de post-productie drukken door vrij lage kosten flex banner te gebruiken om backlit film te vervangen.

 

5. Nieuw Vlaggeschip van Vloot a-Starjet

   Met onze traditie bij de innovatie, a-Starjet 77802 zonder twijfel wordt aan vlaggeschip a-Starjet heeft om de signage markten tot de nieuwe era te leiden. Gemakkelijk – om gebruikersinterface, gietmachinevoeder/toepassing en hoge druksnelheid in fotokwaliteit in werking te stellen. Niettemin, brengt de redelijke prijs al deze eigenschappen om aan uw zaken ten goede te komen en de markten te winnen.

   A-Starjet 77802L met maximum 320cm drukbreedte kan grote grootte maken de openlucht backlit lichte doosdruk aan een eenvoudige taak wordt.

 

6. Laag-profielluxe

   De printer in gehele zwarte kleur zette met LEIDENE het controleren bar voor post het verwarmen platform op. Nieuwe ontworpen voeder/toepassing met macht & torsiecontrole. Ten tweede de hogere voeder de lichte media zoals zelfklevend vinyl gemakkelijk maakt te behandelen. Hoge snelheid 2 pasdruk om zowel snelheid als kwaliteit tevreden te stellen. Uniek ontwerp aan drukvoorzijde & achterkant in verschillende passen om de drukprestaties te verhogen. Onderhouds vrije camera's om de achterkantdruk de hele tijd te volgen. De intelligente dubbele zijsoftware van de drukcontrole met auto etikettering om eender welke mogelijke menselijk-fout te elimineren. Twee krachtige DX7 drukhoofden bereiken een totaal van 2880 drukpijpen om 2 duim per de hoogte van de pasdruk te leveren, 12%~15% sneller vergelijk met a-Starjet twee DX5 hoofdenprinter. Merkgebonden voorschot zachte zeer belangrijke optie om uw bedrijfskansen uit te breiden. Veranderlijke de controletechnologie van het inktdruppeltje om aan maximumdrukkwaliteit en prestaties te beantwoorden. kleur 8 model is in ontwikkeling. De kleurenkanalen kunnen aanpassen.

 

7.   Vormende Delen

Meer dan 70% van de delen zijn gevormd. Deze vormende delen bevatten platform, vervoer, benzinestationreeks, hogere dekking en steun van de machine. Zij kunnen de snelheid en de precisie van de machine verbeteren om de beste stabiliteit te krijgen.

 

8.   Integratie van Drukhoofd en Benzinestation

Het gehele integratiedeel van drukhoofden en benzinestation wordt vervaardigd met speciaal materiaal door te vormen. Dit gehele deel kan de opzettende tolerantie overwinnen en het beroepsleven van het drukhoofd verzekeren.

 

9.   Media die Al Dekking behandelen

De printer met automatisch het voeden & toepassingssysteem is voor beide modellen. Voorts het zijn het verwarmen en koude het aan de lucht drogen systeem voor eco-oplosbaar model nu als standaarddelen voor geschiktste dagelijks gebruik.

 

10. IPrint3.0/16bit RIP Software

Iprint 3.0 RIP-software voldoet volledig aan ICC norm van het kleurenbeheer. En het steunt het automatische beeld bewerken en samenstelling, lineaire kleurenaanpassing, en het inkten beheer enz. Deze functies kunnen de eisen van allerlei het drukwerk ontmoeten.

 

 

Toepassingen:

 

1.   Pvc-Type

Flex Banner, Mes Met een laag bedekt Substraat, Dubbel Zijpvc van de Drukbanner, Reclamedoek, Zelfklevend Vinyl, Één Maniervisie, Weerspiegelend Netwerk, Banner, Weerspiegelend Vinyl.

 

     2. Eco-oplosbare Inkjet-Media

     Stof: Flex Banner, Polyestercanvas, Zuiver Katoenen Canvas etc.

 

Muurdocument: Muurdocument met pvc op de oppervlakte, zuiver document Muurdocument, muurdocument met stof op de oppervlakte, muurdocument met vezel op de oppervlakte.

 

 

Specificaties:

Punt

A-Starjet 77802L

A-Starjet 77802

Drukhoofd

Twee DX7 daling-op micro-Piezo Drukhoofden

Aantal pijpen

2880 pijpen (2 Hoofden)

Kleur

4 kleuren: Cyaan, Zwarte Megenta, Geel,         

8 kleuren: Bepaalde douane (TBE)      

Resolutie

(maximum) 1440dpi

Hoogte van drukhoofd

25mm

Grootte van inktdruppeltje

1.5-21pl

Drukbreedte

3200mm

1800mm

Media breedte

3300mm (maximum)

1900mm (maximum)

Echt - tijd het Volgen

4 camera's

3 camera's

Snelheid

pas 2: 52 sqm/h/side  

pas 2: 49 sqm/h/side

pas 4: 28 sqm/h/side

pas 4: 25 sqm/h/side

De media nemen op

Voeder/Toepassingssysteem

Ja

Media voeder

Afneembare Gietmachine

Ja

Media nuttige lading

(maximum) 200kgs

(maximum) 70kgs

Verwarmingssysteem

3-sectie verwarmers met PID temperatuurcontrole

Inkt

T5.5 eco-oplosmiddel inkt

Inktpatroon

8 patronen

RIP-software RIP

iPrint 3.0 (Facultatieve Photoprint, Wasatch)

Controlesoftware

iPrint Console (voorschotversies als optie)

Verrichtingssysteem

MS-Windows XP & Vensters 7

Interface

USB-haven ver2.0

Machtsvoltage

110-220V of 220-240VAC, 50-60Hz

Drukmilieu

Temperatuur: 20-26℃, Vochtigheid: RH4060%

Printerafmeting

W4300*D900*H1250mm

W2840*D900*H1250mm

Verpakkingsdimensie

W4450*D1450*H1180mm

W2920*D930*H730mm

Netto gewicht

445KGS

240KGS

Brutogewicht

795KGS

380KGS

 

 

 

 

Concurrentievoordeel:

 

1.  Drukhoofd: het de drukhoofd van 2 PCs Epson DX7, elk drukhoofd heeft 1440 pijpen. Als geavanceerde versie van de dx-5 hoofden, DX7 de drukhoofden betekenen de betere betrouwbaarheid en de stabiliteit. Naast betere inktdruppeltjes en consistentie, heeft het beroepsleven van het drukhoofd dramatisch verbeterd.

 

2.    Twee patronen van keus voor druk: één soort is enig-zijdruk, is een andere soort dubbel-zijdruk om aan verschillende behoeften van klanten te voldoen. Het beide patronenwerk goed.

 

3.    Drukbreedte: de maximumbreedte kan tot 1.8M (71 Duim)/3.2M (126 Duim) zijn.

 

4.    Distinctief voeder/toepassingssysteem: het afwisselende torsiesysteem en het systeem van de voedertoepassing kunnen zich met wielen bewegen. Dit systeem redt de arbeid en de tijd wanneer het laden van de media.

 

5.    Volgen en correctie het in real time: verscheidene high-precision camera's kunnen van het beeld op de achterkant nauwkeurig de plaats bepalen zodat de kleuren 40% levendiger zijn dan enig-zijdruk.

 

6.    Eco-oplosbare inkt: het is milieuvriendelijk; de geur van de inkt is licht wat geschikt is om de drukmedia in binnen en openlucht te gebruiken allebei.

 

 

3.2m de Printer van Groot Formaatstarjet met Dx7 Micro- Twee Piezo Drukhoofd

Contactgegevens
China Printer Online Market

Contactpersoon: Mr. Jim

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)